• animatie goochelaar professionele salon lotus
  • My Image
  • animatie goochelaar kinderen winkel
  • goochelaar animatie bedrijf kaarten
  • animatie bedrijf kaarten bmw

Uw evenement : Opendeurdagen of een Promotiecampagne

Daniel Adrian zal uw gasten tijdens de wachttijden betoveren, zodat uw klanten met een leuke herinnering aan uw dag naar huis gaan.
Meestal is een animatie van tafelgoochelen de meest geschikte formule. Deze formule heeft het grote voordeel zich overal te kunnen integreren en zal geenszins het werk van uw verkopers verstoren.

De goochelaar wandelt tussen uw klanten en verrast ze met enkele ware "mirakels" die zelfs soms in hun handen gebeuren.

Als u een familiaal clientèle hebt, heeft Daniel Adrian een aantal trucjes die perfect aan de kinderen aangepast zijn. Die trucjes kunnen samengaan met een (originele) ballonnenanimatie. Altijd een succes bij de kinderen !

Goochelen is een ideaal middel om mensen aan te trekken, en eveneens een kostbaar hulpmiddel om een publicitaire boodschap over te brengen
Het is in deze optiek dat Daniel Adrian gepersonaliseerde trucjes heeft ontworpen voor de promotiecampagnes van verschillende firma's (Coca-Cola, Niederrhein, Video Square, Lu, Lotus, Sika, enz.)

Of het op een professioneel salon is, in een supermarkt of in uw kantoren, de impact van dit soort animaties is ontzettend efficiënt.

Uw boodschap wordt niet opgelegd, maar maakt deel uit van een ludieke en leuke presentatie.


Goochelaar Daniel Adrian
Theatruc
1430 Bierghes
België
00 32 (0)2 582 48 61 - 00 32 (0)477 54 23 86
daniel@theatruc.com