• spektakel goochelen met sneeuw voor school
  • goochelaar met zand kinderen scholen
  • spektakel scholen groene klassen
  • show school kind met parkiet
  • spektakel scholen carnaval clown goochelaar

Uw Evenement : een Schoolfeest, Carnaval, Kermis, Fancy-Fair, e.a….

Daniel Adrian, goochelaar gespecialiseerd in kinderspektakels, stelt u zijn spektakel „Trucabrac“ voor. Dit spektakel duurt 50 min en richt zich tot kinderen van 4/5 tot 11/12 jaar (de kleintjes genieten op een passiever wijze van het spektakel).
Een leuk personage, verschijning van duiven en de actieve deelname van de kinderen zijn de ingrediënten van dit grappig en intelligent spektakel. De kinderen houden er beslist een onvergetelijke herinnering aan over.

Voor de kleinste van de kleuterklassen (3-5 jaar) bestaat er een aangepaste versie (korter - max 40 min. en meer visuele).

Voor Halloween (of een Carnavalfeest) bestaat er ook het spektakel Magic Halloween. Het is een zeer visuele spektakel met medewerking van de kinderen. Er zijn geen dieren in deze spektakel en hij richt zich meer voor kinderen vanaf 5/6 jaar.

Er bestaat ook een afgietsel van 'Trucabrac' : een animatie formule met een aantal 'Close-up' trucjes die perfect aan de kinderen aangepast zijn. Die trucjes kunnen samengaan met een (originele) ballonnenanimatie. Altijd een succes bij de kinderen !

Talrijke referenties

- Spektakel ruimte : 5 m x 3 m
- We kunnen voor de volledige technische installatie zorgen.
- Ik kom twee uur op voorhand toe.
- Voor de voorbereiding van mijn materiaal heb ik een aparte ruimte nodig twee uur voor het spektakel en een uur na het spektakel.
- Liefst binnen (mogelijk buiten mits enige aanpassingen)
- Duur van het volledig spektakel : 50 minuten
- In de zaalversie van het spektakel wordt er niet gesproken (wel een muzikale begeleiding), bijgevolg is het ideaal voor een meertalig publiek.


Goochelaar Daniel Adrian
Theatruc
1430 Bierghes
België
00 32 (0)2 582 48 61 - 00 32 (0)477 54 23 86
daniel@theatruc.com